Freelance

Waarom je mij wilt inschakelen:

Ik ben een creatieve jonge geest in een 35-jarig jasje. Mijn werk reflecteert wie ik ben en dat is ontzettend divers. Altijd al had ik een onverzadigbare honger naar nieuws, prikkels en informatie. Na een jarenlange achtergrond binnen de hulpverlening heb ik in 2012 eindelijk de stap genomen om te gaan doen waar ik voor gemaakt ben: schrijven!

Dankzij mijn achtergrond en interesses ben ik van veel markten thuis. Van lifestyle en ouderschap tot psychologie en hulpverlening, ik heb het allemaal in huis en als ik iets tegenkom dat nog mist dan zórg ik dat ik het in huis haal. Ik leer dan ook nog steeds graag bij en ben altijd bereid om voor opdrachten mezelf extra bij te scholen.

Met mijn journalistieke inzicht, communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen ben ik in staat om content te creëren die op veel verschillende manieren inzetbaar is. Zo schrijf ik erg graag inhoudelijke artikelen voor magazines, verzorg ik webteksten voor bedrijven maar ook zakelijke content voor bijvoorbeeld bedrijfsbrochures en pakkende persberichten. Naast dit alles vind ik bloggen ook ontzettend leuk om te doen. Zo kunnen klanten mij inhuren om blogs voor hen te schrijven over allerlei onderwerpen. Bloggen doe ik ook af en toe voor mezelf in de vorm van persoonlijke stukken en opinie.

Daarnaast ben ik zowel op persoonlijk vlak als zakelijk zeer actief op social media. En weet ik deze middelen goed om te zetten in een bruikbare bron voor mijn werk en mijn klanten. Dankzij mijn werkzaamheden als webredacteur voor diverse online kanalen heb ik bovendien ervaring met verschillende CMS.

Ik kom graag een keer bij je langs om mezelf voor te stellen als ik je nog niet ken, of om bovenstaande persoonlijk toe te lichten aan de hand van mijn portfolio. Ik schrijf zowel voor journalistieke media als voor commerciële opdrachtgevers.

Graag tot ziens.